سفارش تبلیغ
صبا ویژن
عیب تو نهان است چندانکه ستاره بختت تابان است . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :0
بازدید دیروز :9
کل بازدید :51265
تعداد کل یاداشته ها : 37
103/2/7
1:0 ص

 همانطورکه گفته شد تصمیم گیری هنگام خشم گاه میتواند اثراتی جبران ناپذیر برجای گذارد برای مثال آیا میدانستید که:

از محرک‌های خفیف گرفته تا پرخاش‌های شدید، عصبانیت ضربان قلب و فشارخون را افزایش می‌دهد، اما گاهی اوقات حتی اثرات عصبانیت مخر‌ب‌تر می‌شود.

افرادی که غالبا احساس جوشی شدن و از کوره در رفتن دارند معمولا دچار مشکلات فیزیکی مانند زخم معده و حمله قلبی می‌شوند.

در واقع عصبانیت واکنش طبیعی در برابر رویدادها و اتفاقات هر روزه است. این احساس واکنش صحیح در برابر هر موقعیتی است که تهدید واقعی به نظر می‌رسد، اما مساله این است که عصبانیت را می‌توان طوری هدایت کرد که نیروی محرک مثبتی در پشت کارهای ما باشد.

عصبانیت و مجادله بخش‌های طبیعی از روابط سالم هستند، اما عصبانیتی که منجر به تهدیدات، خشونت‌ها و پرخاشگری‌هایی مانند زدن و آسیب رساندن شود، طبیعی و سالم نیست.

از لحاظ روان‌شناسی افراد ستیزه‌جو اغلب به عنوان افرادی لجباز، کم‌تحمل، تندخو و زودرنج و همیشه دارای اظهارنظر شناخته می‌شوند. این افراد غالبا در درگیری و ستیزه هستند یا در کلام بیان می‌کنند که احساس می‌کنند می‌خواهند کسی یا چیزی را بزنند. ستیزه‌جویی شما را از سایر مردم به انزوا می‌کشاند.

عصبانیت و ستیزه‌جویی دایمی باعث بالا رفتن فشار خون و افزایش خطر ابتلا به افسردگی، حملات قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری‌ها می‌شود.

اغلب افرادی که اظهار می‌کنند درصد بالایی از عصبانیت و ستیزه‌جویی دارند، از شدت بالای اضطراب، استرس، غمگینی و خستگی نیز رنج می‌برند.

عصبانیت واقعا می‌تواند قاتل انسان باشد. در واقع عصبانیت و سایر احساسات شدید و منفی می‌توانند ضربان قلب را در افراد مستعد به شکل بیمارگونه یا حتی کشنده‌ای تغییر دهند و جان فرد را به خطر بیندازند.

جالب است بدانید که آمارها نشان می‌دهد، سالانه بیش از 400 هزار نفر در آمریکا بر اثر ایست ناگهانی قلب جان خود را از دست می‌دهند.

براساس مطالعات جدید، عصبانیت بیش از سایر عوامل خطرآفرین مانند کلسترول بالا، بیماری عروق کرونر و سیگار کشیدن در ایجاد بیماری‌های قلبی موثرست.

تحقیقات نشان می‌دهد که عصبانیت‌های شدید و مزمن با بروز بیماری‌های قلبی، سرطان، سکته مغزی، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و افسردگی مرتبط هستند.

به گفته پژوهشگران؛ افرادی که نمی‌توانند عصبانیت خود را کنترل کنند با فروپاشی خانواده و بیماری‌های جسمی و روانی مواجه می‌شوند. متاسفانه عصبانیت و خشم تنها زمانی جدی گرفته شده و تحت درمان قرار می‌گیرد که فرد دست به جنایت یا اقدامات خصمانه می‌زند. پس به خودتان مسلط باشید.

مضرات خشم به روایت پیامبران:

که غضب ایمان را فاسد مى‏کند چنان که سرکه عسل را فاسد مى‏کند.(پیامبر)

حواریونعیسى (ع) به آن حضرت گفتند: سخت‏ترین چیزها چیست؟ فرمود: سخت‏ترین چیزها غضب خداوند مى‏باشد.